Tarkemmat energisoivat hoitokuvaukset

ENKELI- JA ENERGIAHOIDOT

Enkeli- ja Energiahoidoissa toimin puhtaana valon kanavana, ja välitän puhdistavaa ja parantavaa energiaa niin käsin, viestein kuin äänelläni. Hoidoissa puhdistetaan ja tasapainoitetaan joko 8 tai 12 chakraa virtauttamalla parantavaa energiaa chakroihin ja painellen meridiaanipisteitä. Tämä auttaa kehoa puhdistumaan raskaista ja negatiivisista energioista ja täyttymään rakkaudesta ja valosta. Hoito puhdistaa alitajuntaa ja avaa lukkoja sisimmässä. Hoito auttaa myös vapautumaan surusta, peloista tai elämää jarruttavista ajatusmalleista sekä rentoutumaan ja nukkumaan paremmin.
Maadoitan ja suojaan sinut ja itseni aina ennen ja jälkeen hoidon, joten sinun on turvallista tulla hoitoon. Hoito tapahtuu sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Hoidon jälkeen voimme hetken aikaa keskustella hoidostasi, miltä se tuntui ja mitä koit. Pidän itseni puhtaana valon kanavana puhdistamalla myös omat chakrani säännöllisesti.
Hoitojen jälkeen: Juo runsaasti vettä, ja vietä loppupäivä leväten. Vältä raskasta urheilua tai työtä samana päivänä. Seuraavana päivänä voit jo urheilla, mutta hieman rauhallisemmin.

ENERGIAHOIDOT
Tässä hoidossa käsittelen kevyesti koko kehosi aloittaen päästä ja päätyen varpaisiin. Makaat ensin selälläsi, ja käsittelen kehosi etupuolen edeten intuitiivisesti jalkapohjiin saakka. Hoidon aikana virtautan puhdistavaa ja parantavaa energiaa chakroihin, ja painelen kevyesti meridiaanipisteitä. Sitten käännyt mahallesi, ja hoidan sinua selkäpuolelta samalla tavalla. Hoidossa olet rennosti vaatteet päällä lakanan alla. Hoidon aikana saatan käyttää myös chakrakiviä tai kristallisauvaa.
* Energiahoito 8 chakralle 70 €
Hoidon kesto 1 tunti
* Energiahoito 12 chakralle 85 €
Hoidon kesto 1–1,5 tuntia.
12 chakran hoito on muuten samanlainen kuin 8 chakran hoito, mutta 12 chakran hoidossa käsitellään lisäksi 4 muutakin chakraa, jotka sijaitsevat pään yläpuolella ja jalkojen alapuolella. Tässä hoidossa käsittelen kevyesti koko kehosi aloittaen päästä ja päätyen varpaisiin. Makaat ensin selälläsi, ja käsittelen kehosi etupuolen edeten intuitiivisesti jalkapohjiin saakka. Hoidon aikana virtautan puhdistavaa ja parantavaa energiaa chakroihin, ja painelen kevyesti meridiaanipisteitä. Tässä välissä käsittelen myös maatähtichakran, joka on 30 cm jalkojen alapuolella. Sitten käännyt mahallesi, ja hoidan sinua selkäpuolelta samalla tavalla. Lopuksi hoidan ja puhdistan myös ylemmät kolme chakraa, kausaalichakran, sielutähden ja tähtiportin. Hoidossa olet rennosti vaatteet päällä lakanan alla. Hoidon aikana saatan myös käyttää puhdistavia chakrakiviä ja kristallisauvaa.

ENKELIHOITO                                                                                                                                                                  Enkelihoidossa puhdistetaan ja tasapainoitetaan 12 chakraa. Teen yhteistyötä 12 arkkienkelin ja heidän kaksoisliekkien kanssa. Jokainen arkkienkeli vastaa omasta chakrastaan. Pyydän arkkienkelit vuorotellen selkäni taakse tietyn chakran kohdalla, ja toimin puhtaana valon kanavana sinun ja arkkienkelien välillä. Hoidossa lepäät koko ajan selälläsi hoitopöydällä. Olet vaatteet päällä viltin tai peiton alla ja saat rauhasa rentoutua. Minä liikun hoidon aikana ympärilläsi virtauttaen kauempaa puhdistavaa ja parantavaa energiaa sinuun. Hoidon aikana kosketan sinua ainoastaan alussa ja lopussa hartioihin.
* Enkelihoito 85 €
Hoidon kesto 1–1,5 tuntia.

KAUKOHOIDOT
Kaukohoidoissa sovitaan yhteinen aika, jolloin otat hoidon vastaan kotonasi rentoutuen. Lähetän sinulle etukäteen vastaanotto-ohjeet, joita noudattamalla hoito parhaiten onnistuu. Kaukoenergiahoidoissa puhdistetaan ja tasapainoitetaan joko 8 tai 12 chakraa. Hoidon jälkeen kirjoitan sinulle palautteen sähköpostilla, ja toivon myös saavani sinulta palautetta.
° Kaukoenergiahoito 60 €
Hoidon kesto 1 tunti.
Kaukoenergiahoidossa käyn läpi kehosi 8 tai 12 chakraa, joihin virtautan puhdistavaa ja parantavaa energiaa.
° Kaukoenkelihoito 85 €
Hoidon kesto 1 tunti.
Kaukoenkelihoidoissa puhdistetaan ja tasapainoitetaan 12 chakraa, joihin virtautan puhdistavaa ja parantavaa energiaa. Tässä hoidossa ovat mukana 12 arkkienkeliä ja heidän kaksoiliekkinsä, ja toimin valon kanavana sinun ja arkkienkeleiden välillä.

KANAVOINNIT KORTEILLA TAI HEILURILLA
Kanavoinneissa autan sinua saamaan tietoa ja vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Autan sinua ymmärtämään asioita ja saamaan viestejä sinun korkeimmasta parhaastasi käsin. Sinä voit esittää kysymyksiä, joihin haen vastauksia korteilla tai heilurilla. Tarvittaessa voimme varata myös puhelinajan.
Kun tilaat kanavoinnin korteilla, nostan sinulle kortteja haluamaasi asiaan. Saamasi viestit ovat rakkaudellisia ja kannustavia. Opastan ja ohjaan sinua elämässäsi eteenpäin. Lopuksi kirjoitan sinulle kanavoinnin sähköpostiin.
* 3 kortin nosto tähän hetkeen 30 €
* Valitse yksi aihe: rakkaus, terveys, työ tai joku muu valitsemasi aihe 30€ * Seuraavan vuoden tulkinta 60 €
* Seuraavan puolen vuoden tulkinta 45 €

Heilurilla voit saada vastauksia kolmeen kysymykseen. Kysymykset tulee asettaa muotoon, johon saadaan vastauksena kyllä tai ei. Lisämaksusta voin nostaa samalla myös kortteja.
* Esitä 3 kysymystä heilurille 20 €

  • lisäksi nostan 1–3 korttia halutessasi 10 €

 

MUUT ENERGISET HOIDOT
Intialainen päähieronta, 45 €
Hoidon kesto 30–45 min.
Intialainen päähieronta on rentouttava ja energioita avaava hieronta- ja paineluhoito. Hoidossa käsitellään pään lisäksi kasvot, korvat, niska ja hartiaseutu. Hoito vapauttaa päänahan kireyttä, kehon jännitystiloja ja auttaa samalla poistamaan stressin oireita. Hoito alentaa myös verenpainetta ja ennen kaikkea rentouttaa kehoa ja mieltä.
Hoidossa istut selkänojallisella penkillä. Käyn läpi hoidettavat alueet samalla virtauttaen käsilläni puhdistavaa ja parantavaa energiaa. Sinä saat istua ja rentoutua silmät kiinni.
Hoidon jälkeen: Juo runsaasti vettä, ja vietä loppupäivä leväten. Vältä raskasta urheilua tai työtä samana päivänä.

Access Bars-hoito, 70 €
Hoidon kesto 75 min.
Tämä hoito on erittäin rentouttava. Hoidon aikana ajan sinun 32 energiapistettä läpi, jotka sijaitsevat päässäsi, kevyesti koskettamalla/painamalla. Hoito auttaa sinua rentoutumaan ja pääsemään eroon erilaisista uskomuksista, sisäisistä rajoituksista, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla, kaikesta, joista olet valmis päästämään irti. Hoito tuo uskomattoman tilan tunteen, ahdistus ja stressi hellittää samalla, kun kehon energiavirtaus lisääntyy.
Barsien ajaminen alkaa purkaa aivoihin sähkölatauksena varastoitua polarisaatiota. Se on kuin tietoisuuden tietokonevirus, joka alkaa selvittää missä kohdin toimit autopilotilla tietoisuuden sijaan – kieltäytymisestä käsin vastaanottamisen sijaan. Barsit ovat 32 pistettä, joihin olet varastoinut kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, pohdinnat, tuntemukset ja asenteet, joita olet pitänyt tärkeänä tässä tai edellisissä elämissä. Kun Barsisi ajetaan, se on vähän sama kuin tuhoaisi tiedostoja tietokoneelta. Käytännössä Barsit ovat tietopankkisi kovalevy. Ne ovat kirjaimellisesti kaikki asiat, joita olet varastoinut elämä elämän perään. Barsien ajaminen tuhoaa tiedostot minkä jälkeen niitä ei löydy enää varastosta, jolloin ne eivät enää voi jatkaa automaattista esiintuloa. Aivoaallot itse asiassa hidastuvat, kun Barseja ajetaan sallien pääsyn käytöskaavoihin, uskomusjärjestelmiin ja näkökulmiin, joista käsin olet toiminut lapsuudesta tai jo edellisistä elämistä lähtien. Alat olla enemmän läsnä elämässäsi eikä menneisyys enää heijastu tulevaisuuteesi entiseen tapaan. Barsien ajaminen kirjaimellisesti muuttaa tulevaisuuden mahdollisuuksien toteutumisen todennäköisyyttä.
Barseja voi käyttää tuomaan muutosta kaikille elämänalueille. Kun olet valmis toimimaan tietoisemmin, tie alkaa aueta kaiken tyyppiselle parantumiselle. Tiede kertoo meille, että solujen muoto muuttuu soikeammaksi, kun ne altistetaan ajatuksille, tunteille ja mielialoille. Tämä on ensimmäinen askel kohti epämukavuutta ja sairautta. Kun Barsit ajetaaan, tuo vaikutus lakkaa, solut palautuvat pyöreämmiksi ja kehon olo helpottuu. 
Hoidossa lepäät koko ajan selälläsi hoitopöydällä. Olet vaatteet päällä viltin tai peiton alla rentoutuen.
Hoidon jälkeen juo runsaasti vettä ja ota rauhallisesti pari päivää.

Regressiohoito, 65 €
Hoidon kesto 1–1,5 tuntia.
Regressiohoidossa saat alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästäsi. Hoito auttaa ymmärtämään nykyelämäsi haasteita, varsinkin jos ongelman syytä ei ole löytynyt tämän elämän asioista. Myös keholliset ongelmat ja pelot voivat juontaa juurensa entiseen elämään.
Hoidon aikana makaat hoitopöydällä vaatteet päällä ja lämpimästi viltin alla rentoutuen. Ohjaan sinut ensin syvärentoutukseen, jonka jälkeen vien sinut mielikuvamatkalle omaan entiseen elämääsi. Tutkimme mennyttä elämääsi, ja saat sieltä itseltäsi hyviä neuvoja ja ohjausta nykyiseen elämääsi. Hoidon jälkeen keskustelemme kokemastasi.
Mikäli elämässäsi on menossa myrskyisä vaihe tai erittäin vahva väsymystila, hoito kannattaa siirtää myöhempään ajankohtaan. Mieli ei silloin jaksa hakea vastauksia alitajunnasta. Regressiohoitoon ei myöskään voi tulla jos käytät:
– rauhoittavia tai psykoottisuuteen / harhoihin määrättyjä lääkkeitä
– voimakkaita masennuslääkkeitä
– voimakkaita (kolmio)kipulääkkeitä

Hoidon jälkeen: Juo runsaasti vettä, ja vietä loppupäivä leväten. Vältä raskasta urheilua tai työtä samana päivänä. Seuraavana päivänä voit jo urheilla, mutta hieman rauhallisemmin.

OPISKELIJAHOIDOT
* Kalevalainen jäsenkorjaus 60€ 

Opiskelen tällä hetkellä Kalevalaista jäsenkorjausta kolmatta vuotta, ja valmistun 2022 marraskuussa. Teen tällä hetkellä opiskelijana hoitoja ja hinta on normaalia halvempi.
Hoidon kesto tällä hetkellä 2–3 tuntia.
Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa mobilisoin koko kehon kudoksia jalkapohjista päälakeen, ja pyrin palauttamaan kehon tasapainon. Käsittelen tuki- ja liikuntaelimistön epätasapainoon joutuneita rakenteita, jotka tuntuvat ja näkyvät mm. lihasten toiminnallisina eroina ja kudosmuutoksina. Parannan kudosten liikkuvuutta, saatan nivelpinnat kohdilleen, ja avaan hermojen pinnetiloja, jolloin kudoksissa oleva neste ja kudospinnat saadaan liikkumaan vapaammin. Näin keho lähtee parantamaan itse itseään.
Kun keho on tasapainossa, sinä nukut paremmin, suolistosi toimii paremmin, säryt vähenevät tai loppuvat ja lymfakierto toimii paremmin.
Hoito suoritetaan hoitopöydällä, ja sen aikana makaat alusvaatteisillasi viltin alla. Aluksi käsittelen kehon etupuolta, ja käyn läpi jalat kantapäistä ylöspäin. Seuraavaksi käsittelen kehon takapuolelta pohkeet ja takareidet läpi. Juoma tauon jälkeen siirryn hoitamaan selän, kyljet, lapaluut, niskan ja hartiat (jolloin istut tuolilla). Lopuksi käsittelen kädet sekä pään alueen.
Hoidon jälkeen: Juo runsaasti vettä ja vietä loppupäivä leväten. Vältä raskasta urheilua tai työtä parin päivän ajan, sillä keho hakee paikkaansa. Venyttelemään voit alkaa muutaman päivän kuluttua hoidosta, mutta varovasti kehoa kuunnellen. Annan sinulle ohjeet, kuinka voit myös helpottaa mahdollista tulehduskipua suolahauteella ennen ja / tai jälkeen hoidon.

* Energinen jäsenkorjaus 60€

Opiskelen myös Energistä jäsenkorjausta Suomen Energiahoitajat Oy:n opeissa. Valmistun 2023 puolella.

Hoidon kesto 2 tuntia.

Fyysisenkehonhoito: Asentovirheiden mittaus, korjaus ja tasapainotus energialla, jolla helpotan ja löysään syvien lihasten jännityksiä, stressiä ja kiputiloja.

Energiakehonhoito: Puhdistan, energisöin ja tasapainoitan chakrasi.

Tunnekehonhoito: Naputellaan kehosta ja mielestä mieltäsi painavat asiat, surut, traumat jne. Hoidossa hoidetaan myös kolmea sisäelintäsi. Lopussa tarvittaessa kivunhoitoa. Hoito suunnitellaan joka kerta yhdessä ja mietitään mitä kehosi ja mielesi milläkin hoito kerralla tarvitsee/haluaa. Hoito voidaan myös tehdä pelkästään fyysiseen kehoon, energiseen kehoon tai pelkästään tunnekehoon. Katsomme siis yhdessä mikä on juuri sinulle sopiva hoito.

Rentouttaa ja voi auttaa kaikkeen mahdolliseen. Kyse ei ole siis oireen tyypistä, vaan siitä mikä kenelläkin henkilöllä on vaivan takana oleva syy. Asiakkaat ovat saaneet apua mm. stressiin, burnouttiin, väsymykseen, masennukseen, traumoihin, fyysisiin vaivoihin kuten; selkäkipuihin, issiakseen, niskahartiakipuihin, polvisärkyihin jne.

 

Ole hyvä ja valitse itsellesi mieluisa ja kutsuva hoito. Olet sydämellisesti tervetullut!

Aurinkoisin ja ystävällisin terveisin
Valon Parantava Kosketus / Minna Sulasalmi
Niittyvilla 5 A
96190 Rovaniemi
040 719 6436